ventilatie-hoofd

Aanleg mechanische ventilatie in Gorssel, Deventer, Eefde en Epse

U wilt verse en schone lucht in huis, dus is het belangrijk dat er goed geventileerd wordt. Mensen, huisdieren en planten produceren veel vocht. Deze warme binnenlucht houdt veel vocht vast en kan vervolgens op koude oppervlakken condenseren. Schadelijke schimmels krijgen zo de vrijheid. Om dit tegen te gaan kan Anton Bruggeman uw woning voorzien van mechanische ventilatie. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Gorssel, Deventer, Eefde en Epse.

Deskundig onderhoud

Na installatie zorgen onze installateurs ervoor dat de mechanische ventilatie goed onderhouden wordt. Zelf kunt u door regelmatig goed schoon te maken ook bijdragen aan het onderhoud van de apparatuur. Door goed te reinigen voorkomt u slijtage en houdt u het ontstaan van mogelijke gezondheidsrisico's tegen. Bovendien zorgt u ervoor dat de mechanische ventilatie beter werkt en uiteindelijk langer mee gaat.

Door de mechanische ventilatie regelmatig door de installateurs van Anton Bruggeman te laten controleren bent u altijd verzekerd van een gezond binnenklimaat. Wilt u meer weten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Gorssel, Deventer, Eefde en Epse.

ventilatie-naast

Voordelen mechanische ventilatie

  • Energiebesparend
  • Gezond binnenklimaat
  • Gaat schimmels tegen
  • Gaat muffe geurtjes tegen

Lees meer over ventilatie

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top