elektra-hoofd-1

Deskundige elektricien in Gorssel, Deventer, Epse e.o.

Montagebedrijf Anton Bruggeman is uw vakkundige elektricien voor het aanleggen van uw elektrische installatie. U bent bij ons aan het juiste adres voor het trekken van bedrading, het aansluiten van schakelmateriaal, het aanleggen van verlichting en groepenkasten. Wij werken volgens de strengste veiligheidseisen en zijn ook zeer nauwkeurig. Onze elektriciens zijn werkzaam in de regio Gorssel, Deventer, Eefde, Epse en omstreken.

Groepenkast

Voldoet uw groepenkast niet meer aan de huidige eisen? Laat dan altijd een vakbekwame electricien deze vervangen. Het is belangrijk dat de elektravoorziening in uw huis op een professionele manier wordt geïnstalleerd om de veiligheid te waarborgen. Wij zorgen er altijd voor dat de energie goed over de hele woning is verdeeld.

Schakelmateriaal en verlichting

Bent u op zoek naar nieuwe schakelaars voor de bediening van uw verlichting? Neem dan eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze elektricien zorgt voor een professionele installatie. Op het gebied van verlichting heeft u vele mogelijkheden, zoals inbouwspotjes, LED-verlichting, plafondlampen of buitenverlichting. Wij adviseren u graag welke verlichting past bij uw specifieke situatie en wensen. Ook de installatie is bij onze betrouwbare electricien in goede handen.

Elektricien Anton Bruggeman staat voor u klaar als u woont in de omgeving van Gorssel, Deventer, Eefde en Epse. Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of het maken van een afsrpaak.

elektra-naast

Elektra storing?


Bel direct:
0575-490027

voor een snelle reparatie!


Top