duurzaam-hoofd-1

Installatie zonnepanelen in Gorssel, Epse, Eefde, Deventer e.o.

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing om uw huis te verwarmen? Overweeg dan eens zonnepanelen. Zelfs de Nederlandse zon schijnt voldoende om genoeg energie op te wekken. Het gebruik van zonne-energie is niet alleen goed voor het milieu, maar op termijn ook goed voor uw portemonnee. Montagebedrijf Anton Bruggeman verzorgt de installatie van zonnesystemen in de omgeving van Gorssel, Deventer, Epse en Eefde.

Bij Anton Bruggeman kunt u terecht voor advies, aankoop en installatie van zonnepanelen. Wij kunnen u advies geven over het aantal panelen dat uw woning nodig heeft om het gewenste comfortniveau te bereiken. Gemiddeld heeft een woning 16 panelen van 200 watt nodig. Verder vertellen wij u graag welk zonnesysteem het beste aansluit op uw wensen en kunnen wij voor u berekenen wat de terugverdientijd is. Tegenwoordig is het zelfs zonder subsidie mogelijk de aanschaf van zonnepanelen terug te verdienen. 

Wilt u zonnepanelen kopen en/of laten installeren? Neem dan contact op met Montagebedrijf Anton Bruggeman voor meer informatie. De installatie verzorgen wij voornamelijk in Gorssel, Deventer, Epse en Eefde.

Neem contact op
duurzaam-naast2

Lees meer over duurzame oplossingen


Top