dakbedekking-hoofd-1

Dakdekker in Gorssel, Deventer, Epse, Eefde e.o.

Wij snappen als geen ander dat een lekkage aan uw dak erg vervelend is. Daarom zorgt dakdekker Anton Bruggeman ervoor dat uw lekkage snel verholpen wordt. Ook voor het vervangen van uw hemelwaterafvoer of dakgoot bent u bij ons aan het goede adres. In de regio Gorssel, Deventer, Epse en Eefde hebben wij al menig dak voorzien van vakkundig aangelegd zink- en koperwerk.

Zinkwerk

Zink is een ambachtelijk materiaal met een lange levensduur. Dakdekker Anton Bruggeman is zeer bedreven in het monteren van zinken dakgoten, hemelwaterafvoeren en het bekleden van uw dak. De lange levensduur heeft zink te danken aan een hoge corrosiebestendigheid, maar ook een goede installatie van het product is zeer belangrijk. Een zinken dakgoot heeft een levensduurverwachting van 50 tot zelfs 75 jaar.

Koper

Koper kan uw bedrijfspand of woning een bijzondere uitstraling geven. Dankzij de invloed van lucht en neerslag verandert de koperkleur van donkerbruin naar het zeer koperkarakteristieke platinagroen. Net als zink, is ook koper een materiaal dat lang meegaat.

Offerte aanvragen

De deskundige dakdekker Anton Bruggeman verricht reparaties aan uw dak, de installatie van hemelwaterafvoeren, de montage van dakgoten en zorgt voor de juiste dakbedekking in de omgeving van Gorssel, Deventer, Eefde en Epse. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

dakbedekking-naast

Dakgoot lekkage?


Bel direct:
0575-490027

voor een snelle reparatie!Top